Kako prepoznati pravo ljubezen ???

Pozdravljeni ta teden bomo govorili o tem kako prepoznati pravo ljubezen??? To je pomebno vedeti. Ker sama nimam ideje kako naj bi to vedli,in kot veste nimam fanta in posledično prave ljubezni. Sem šla malo pogledat na internet in našla sem tole:

Kako prepoznati pravo ljubezen, ko vam potrka na vrata?
Prava ljubezen ni nujno da pride v filmskem slogu, da ko srečate pravega/pravo zaigra glasba, vse se spremeni, vsi postanejo prijazni do vas in življenje postane Oda LjubezniPrava ljubezen običajno pride potiho, potrka na vrata vašega srca in ga začne odpirati, korak za korakom. Zato se prava ljubezen nikoli ne konča. Sledi vam iz življenja v življenje in se pojavi, ko jo prenehate iskatiPrava ljubezen ne pozna ovir, ker za odprto srce, ki sprejema in daje ljubezen, zares ni ovir. Ljubezen teče skozi čas in prostor. Ne potrebuje potrditve in ne vsakdanjega stika, da ostane živa.
Iz tega lahko sklepeamo, da pravo ljubezen pričakjujemo nepričakovano. Zagotovo pride v nepravem času, pa je kljub temu ravno pravi čas. 
To je to za ta teden upam, da vam je kaj pomagalo.  Se vidimo naslednji teden, ko bomo govori o tem kako veš, da si zaljubljen????
Lepo se imejte naročite se na obvestila, da boste obveščeni o noem blogu prihodnji teden se vidimo. 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

4 del. Nasveti za zmenek

Kaj si Homo ali Hetero???