Kako veš, da si zaljubljena/zaljubljen???

Živjo,
danes bomo govorili o tem kako vemo, da smo zaljubljeni.  Sama ne vem kako to prepoznat in sem šla malo na internat in našla en kup testov kako to prepoznati. Nekateri so res zanimivi pojdite si jih pogledat spodaj vam bom pa dala par linkov (http://www.eetaq.si/index.php?option=com_quiz&task=user_tst_shw&tid=21&Itemid=28 tudi jaz sem ga izpovnila in ker nimam simaptije sem to odg malo po svojem spomninu ko sem bila)
Našla sem tole stran, ker piše da se v življenju zaljubimo le trikrat zdel se mi je res zanimiv članek zato vam ga dajem tu. Jaz vrejamem v to vi pa se odločite sami https://www.sensa.si/osebna-rast/v-zivljenju-se-zaljubimo-v-3-osebe/ . Našla sem tudi 10 znakov da smo zaljubljeni jaz temu ne vrjemem ker tega kar tu piše ne počnem ne vem pa za vas hehe https://www.sensa.si/osebna-rast/10-zabavnih-stvari-ki-jih-pocnemo-ko-smo-zaljubljeni-2/ Kaj pa se med tem dogaja v nas oz v našem tečesu tu je sedem stvari ki se ti dogaja med zaljbljenostjo  https://www.cosmopolitan.si/seks-in-razmerja/7-stvari-ki-se-zgodijo-v-tvojem-telesu-ko-si-zaljubljena/

To je to vam je bil ta blog všeč??? Jaz sem se zelo zabavala in bom vesela vaših komtarjev in tudi kakega naročnika lepo se imejte se vidimo naslednji teden.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kako prepoznati pravo ljubezen ???

4 del. Nasveti za zmenek

Kaj si Homo ali Hetero???